A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради

Змагання з футболу "Шкіряний м'яч" серед команд здобувачів освіти Знам'янської міської територіальної громади

Дата: 23.05.2023 17:00
Кількість переглядів: 22

З 17 по 19 травня на Міському стадіоні Знам'янської ТГ відбулися міські змагання з футболу «Шкіряний м’яч». До участі у турнірі долучилися  7 команд  закладів загальної середньої освіти громади: ліцеї імені Тараса Шевченка, «Крила України», «Інтелект»,  «Свобода», "Дивосвіт", "Гармонія" та гімназія «Семицвіт» Знам'янської міської ради.
Команди змагалися у підгрупах, переможцями яких стали ліцей «Інтелект» та ліцей «Дивосвіт». Саме ці дві команди визначили  переможця у фіналі  між собою, ним став ліцей «Інтелект», який переміг суперника з рахунком 1:0.
  У матчі за бронзові медалі, гімназія «Семицвіт» святкувала  перемогу лише у   післяматчевій серії пенальті, здолавши ліцей «Крила України» з рахунком 2:1. 
П’яте місце, у матчі з ліцеєм імені Тараса Шевченка» виборов з рахунком 2:1 ліцей «Свобода». Останню позицію у турнірній таблиці посіла команда ліцею «Гармонія».
Усіх учасників змагань нагороджено та відзначено грамотами та медалями відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради, відповідно до ініціатив якого відбулися ігри з футболу "Шкіряний м'яч" у віковій категорії, визначеній Регламентом проведення обласних змагань у 2023 році.        Принагідно висловлюємо вдячність ГО «Федерація футболу міста Знам’янка»  за відзначення команд-переможців подарунками (футбольні м'ячі).



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень