A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам'янської міської ради

ВСЕУКРАЇНСЬКІ ЗМАГАННЯ З ВЕЛОСПОРТУ

Дата: 30.04.2024 13:07
Кількість переглядів: 27

   

  Минулими вихідними, 27-28 квітня, на території Знам’янської міської територіальної громади пройшли Всеукраїнські змагання з велоспорту, присвячені вшануванню пам’яті загиблих воїнів та пам’яті тренера-викладача Знам’янської КДЮСШ Сергія КОШЕВОГО, з метою популяризації даного виду спорту серед дітей та молоді.

  Проведення цих змагань заснував саме тренер-викладач Знам’янської КДЮСШ Сергій Миколайович КОШЕВОЙ. Зараз змагання проходили вже 28-й рік, та, нажаль, вперше без його засновника і неодмінного організатора.

  У змаганнях взяло участь 12 команд і понад 156 учасників. Це спортсмени з, Кропивницького, Світловодська, Олександрії, Миколаєва, Первомайська, Горішніх плавнів, Кременчука, Києва, Донецької області, Знам’янки, Соколівки, Мошориного.

  Як завжди, спортсмени демонстрували волю до перемоги, витривалість, спритність.

  Загальне керівництво по підготовці та проведенню змагань, здійснював відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Знам’янської міської ради та федерація велосипедного спорту Кіровоградської області. Спонсорську допомогу у проведенні змагань надала родина Сергія КОШЕВОГО: дружина – Ірина КОШЕВА та діти – Любов та Микита.

  У нагородженні спортсменів брали участь Головний суддя змагань, віце-президент федерація велосипедного спорту Кіровоградської області Юрій СИМОНЕНКО, суддя національної категорії Наталія КАНЮК, секретар Знам’янської міської ради Вікторія ЗЕЛЕНЬСЬКА, завідуюча сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Руслана ЛАДОЖИНСЬКА.

  Під час урочистого закриття турніру учасники змагань вшанували пам’ять Сергія КОШЕВОГО хвилиною мовчання.

  Завідуюча сектором молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту Руслана ЛАДОЖИНСЬКА подякувала організаторам, тренерам, та учасникам змагань за підтримку гарних традицій Знам’янського велоспорту і популяризацію цього виду спорту, зауважила, що кожного року рівень змагань зростає, що дає можливість продемонструвати свої здібності учасникам змагань, а також висловила вдячність представникам поліції та медичним працівникам за супровід під час змагань.

  Секретар Знам’янської міської ради Вікторія ЗЕЛЕНЬСЬКА, привітала спортсменів від імені міського голови Володимира СОКИРКА та від себе особисто, побажала міцного здоров’я, спортивної витривалості та подальших успіхів та перемог у спорті та повсякденні.

  Переможцям були урочисто вручені заслужені нагороди – медалі та грамоти.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень